BAG OM KANT.

 

 

Mit navn er Sanne Falck, og jeg står bag firmaet KANT.

Jeg har et ønske om at levere professionelle billedere med nærvær og kant, som giver dig unikke fotos til hjemmeside, portræt, pressemateriale, salgsportaler etc.

 

Firmaet hedder KANT. da alle mine billeder har kant, kant på den smukke og visuelle måde. KANT. fordi jeg ser kanterne hos kunden, fordi jeg som menneske giver mig ud til kanten, og lidt længere.

 

Mine styrke ligger i relationen. Jeg lytter til dine behov, og tager foto til erhverv og private, med fokus på den opgave, som du skal have løst.

Jeg er særlig stærk i levende portrætter, hvor jeg i samspil med den som skal fotograferes, finder frem til de bedste billeder. Jeg tror på, at fotografering skal være en god oplevelse, og jeg ser det som min vigtigste opgave, at man er i en tryg situation. Det giver det bedste resultat.

 

 

Professionelle billeder i høj kvalitet.

 

 

Jeg har fokus på kvalitet, men arbejder med et kosteffektivt setup, så min prissætning er attraktiv.

Jeg arbejder ikke i eget studio og tager langt de fleste billeder med naturlig lyssætning. Som oftest vil du blot møde mig og mit kamera, og sammen tager vi de billeder, som du er tilfredse med.

 

 

Bæredygtig fotografering

 

 

Skal jeg tage billeder i Silkeborg kommer jeg på min firmacykel og ellers tager jeg elbilen. Det betyder, at du trygt kan sende mig rundt på flere lokationer, og samtidig tænke på miljøet.

 

"Vi har ofte brug for referencebilleder flere steder i landet, og det er rart at vide, at vi ikke brænder en masse CO2 af, når vi sender en fotograf rundt fra Mariager over Assens til Guldborgsund"

Gitte Kristensen, Marketingschef, EnviDan A/S

 

 

Mine personlige værdier som freelance fotograf.

 

 

Tid, tryghed, fokus, kvalitet, kant og samarbejde er nogle af mine nøgleværdier.

Jeg tager mig altid tiden til at lytte til kunden, herefter fotograferer jeg og slutligt redigeres billederne. Jeg arbejder ikke på timebasis af samme grund.

Jeg vil til enhver tid stå inde for kvaliteten af mit arbejde, og holder fokus på det gode samarbejde til fotografierne er hos kunden.